top of page

Hvor ligger Sveingårdstølen?

Sveingårdstølen - Beliggende i Vestlia rett ved langrennsporet. Super beliggenhet med gode solforhold og fin utsikt mot Geilo og Ustedalen. Pariserløypa fra Kikut kommer ned rett vest for tomten og fremtidig alpinløype er planlagt like bortenfor. Det er gangavstand til Geilo sentrum og jernbanestasjon. Vestlia Resort ligger kun noen minutters gang fra Sveigårdstølen og har et bredt tilbud til store og små. Vi nevner eksempelvis, kino, golf, spa, sommer og aktivitetspark, bowling, leke og badeland

 

·         Geilo - en nasjonalparklandsby Som en naturlig innfallsport til mektige Hallingskarvet og Nord-Europas største høyfjellsplatå, Hardangervidda, ligger Geilo nasjonalparklandsby omlag 794 m.o.h. Geilo er det største tettstedet i Hol kommune og her bor omtrent halvparten av kommunens 4500 innbyggere.

Geilo ble utpekt som nasjonalparklandsby i 2008 av Miljødirektoratet, og er et av fem tettsteder i Norge som kan smykke seg med denne eksklusive tittelen. Fjellbyen Geilo er et av Norges mest komplette reisemål og skidestinasjoner. I Geilo sentrum finner du et bredt utvalg innen spisesteder, service og shopping. Alt ligger sentralt til med kort avstand til Geilos øvrige tilbud. Geilo sentrum har vært under stor utvikling den siste tiden og er nå blitt til et av landets flotteste sentrum. Geilo og Hol kommune kan by på et langrennsparadis. Med over 550 km oppkjørte og velpreparerte langrennsløyper kan du velge mellom flotte høyfjellsløyper, eller koselige løyper i skjermet skogsterreng. Legg gjerne turen innom en av de hyggelige serveringstedene som det finnes flere av, noen av disse har også åpent om sommeren. Her er også de perfekte forhold tilrettelagt for både alpinister, jibbere, og snowboard entusiaster. Totalt tilbys 21 heiser og 39 løyper fordelt på to sider av sentrum. Bakkene passer for hele familien - enten du er nybegynner eller ekspert. Geilo skiheiser har også et meget godt servicetilbud med bl.a. skikafèer, skiutleier, skiskole og skishop. Det er også mulighet for barnepass. På Geilo finner du ekte skiglede hvor barna er i fokus.

Om sommeren er også mulighetene mange i vakre naturomgivelser, her er det uendelige turmuligheter enten du vil gå en kort tur med barna eller ønsker å legge ut på en ukestur i fantastisk fjellterreng. For de som liker å ta en sykkeltur, kan man velge alt fra rolig sykkeltur på en grusvei, en lengre tur på f.eks. Rallarvegen eller downhillsykling for de som ønsker mere fart. Det er muligheter for å fiske i en av mange fjellvann, ridning og stallbesøk, eller man kan teste klatreferdighetene i Geilo høydepark.

En kort kjøretur fra Geilo finner du en av Europas beste raftingelver i Dagali. Her kan man kaste seg ut i ville stryk, eller ta en rolig tur for hele familien. Se ellers www.geilo.no for god og utfyllende informasjon.

bottom of page